facebook

За минулу добу бойовики 39 разів обстріляли сили АТО, – прес-центр

З метою збереження позицій біля Авдіївки українські бійці шість разів відкривали вогонь у відповідь.

214520


В зоні АТО бойовики продовжують влаштовувати провокації з використанням забороненої Мінськими угодами зброї калібру понад 80 мм. За минулу добу бойовики 39 разів відкривали вогонь по позиціях українських військових.

Про це прес-центр АТО повідомив на сторінці в Facebook.

“Протягом минулої доби бойовики 39 раз вели вогонь по позиціях українських захисників Донбасу, використовуючи міномети калібру 120-мм і 82-мм, озброєння БМП, ручні та автоматичні гранатомети, кулемети великого калібру і стрілецьку зброю”, – йдеться в тексті повідомлення.

Відзначається, що найгарячішою точкою була Авдіївка, де бойовики вісім разів поспіль обстрілювали українських військових з мінометів калібру 120-мм гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів, “ускладнюючи ситуацію роботою снайперів”. На цій ділянці, з метою збереження позицій українські бійці шість разів відкривали вогонь у відповідь.

На Донецькому напрямку вогонь вівся в районі населених пунктів Луганське, Новгородське, Майорск, Зацево, Ленінське, Піски і Опитне.

Бойовики також шість разів обстрілювали рубежі оборони ЗСУ в напрямку Маріуполя. Зокрема, близько Мар’їнки, Красногорівки і Водяного вони використовували гранатомети і стрілецьку зброю.

Нагадаємо, на маріупольському напрямку в зоні АТО було зафіксовано переміщення колони “Градів”.
Джерело: http://ua.112.ua
Читайте також:  Хіти тижня. Скільки платять за вбивства українців на Донбасі, – зізнання російського найманця Віктора Агєєва

Шукайте деталі в групі Facebook