facebook

Окупанти в Криму взялися за землю. “Массандри”, яка пережила фашистів у ІІ світовій, не існує!

Знаменитого на весь світ винного господарства “Массандра” в Криму фактично більше не існує. Виноградники “Массандри” розпродаються частинами в рамках оголошеної раSSєйською владою «приватизації» окупованих кримських земель.

Зокрема, як повідомляє РБК, московська компанія ТОВ «Еліас» купила 36 гектарів колишніх «Массандрівських» виноградників під Гурзуфом.


Причому, швидше за все мова йде не про реальний продаж, а просто про передачу землі наближеним до Кремлівського карлика особам.

У всякому разі до формального аукціону, який потрібно за законом у рамках «приватизації» були допущені всього три фірми претендента, «Еліас», «Ніжневолжскстройсервіс» і «МКЛ Плюс». Всі три фірми зареєстровані за однією і тією ж адресою і мають один і той же контактний телефон.

Відповідно, торгів, як таких на «аукціоні» не проводилося і земля була «продана» за мінімальною, умовної ціною.

Хто є фактичним власником «Еліаса» – приховано за мороком таємниці, так як фірма оформлена на фізичну особу, яка за всіма ознаками є чисто номінальним власником.

Однак з огляду на, що всі три фірми, які беруть участь в «аукціоні» є підрядниками Лукойла і мають на ринку репутацію лукойлівських «прокладок», мова йде, можливо, про передачу землі другу Путлера – Вагіту Алікпєрову.

Джерело – http://shipilov.com/aship-news/753-rossiya-rasprodaet-massandru-po-chastyam.html

Читайте також:  У Туреччині затримано росіянку, яка намагалася викpасти весь столовий сервіз у номері, рушники, туалетний папір і багато іншого(відео)

Шукайте деталі в групі Facebook