facebook

Кількість обстрілів у зоні АТО рекордно зросла, бойовики застосовували артилерію, – прес-центр

За добу бойовики 72 рази обстріляли позиції сил АТО.

A volunteer of the separatist self-proclaimed Donetsk People's Republican guard fires a Konkurs wire-guided anti-tank missile  during shooting training in Donetsk


За добу кількість обстрілів бойовиків в зоні АТО рекордно зросла. Бойовики 72 рази обстрілювали позиції сил АТО, в тому числі із застосуванням мінометів і ствольної артилерії калібру 152 мм. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

Найбільше ударів терористи завдали на Донецькому напрямку, а саме в Авдіївці. Тут позиції сил АТО бойовики обстріляли 21 раз з мінометів 120 і 82 калібру.

Також із забороненої зброї Мінськими домовленостями були обстріляні Луганське, Ленінське, Зайцеве, Майорськ. А по захисникам останнього населеного пункту ворог застосував крім цього ствольну артилерію калібру 152.

На Маріупольському напрямку ворог відкривав вогонь зі стрілецької зброї і гранатометів по наших рубежах в Мар’їнці, а на Луганському напрямку по Попасній.

Протягом доби військовослужбовці Збройних Сил України 10 разів відкривали вогонь щоб стримати ворога і не дати йому можливість просунутися далі.

Всього в зоні АТО обстановка залишається складною і має тенденцію до загострення.

Нагадаємо, раніше розвідка повідомила, що через сприятливу погоду зростає ймовірністьвідновлення бойових дій.

Джерело: http://ua.112.ua

 

Читайте також:  У "ЛНР" підірвали колії, якими возили вугілля в Росію

Шукайте деталі в групі Facebook