facebook

Кремль хоче “зірвати” Мінські домовленості. Військові ЗС РФ – проти: погрожують убити свого генерала!

Російські військові погрожували вбити командира бригади генерал-майора ЗС РФ І.Тимофєєва. Про це, а також про передачу вожаками “ЛНР” місцевого оператора мобільного зв’язку “Лугаком” чеченцям, йдеться у повідомленні Головного управління розвідки Міноборони України.



З огляду на небезпеку участі в активних бойових діях відмічаються чергові факти відкритої непокори у підрозділах 1 АК ЗС РФ, що діють у районі н.п. Зайцево.

28 березня військовослужбовці 2 батальйону 3 окремої мотострілецької бригади (Горлівка) відмовились зайняти передові позиції та погрожували вбити командира бригади генерал-майора ЗС РФ І.Тимофєєва за безжальне відношення до підлеглих та недолуге командування.

Триває знищення промислових об’єктів на тимчасово окупованих територіях Донбасу. 28 березня військовослужбовцями 100 окремої мотострілецької бригади (Донецьк) на шахті ім. Скочинського розпочато демонтаж рейок під’їзних шляхів для здачі їх разом з вагонетками на металобрухт.

Встановлено нові факти економічної експансії РаSSєї на тимчасово окупованих територіях Донбасу.

В умовах стагнації російської економіки, з метою частково компенсувати витрати державного бюджету росії на збройну агресію проти України, представниками російської влади у т.зв. “ЛНР” прийнято рішення щодо передачі місцевого оператора мобільного зв’язку “Лугаком” (унітарне підприємство “Луганські комунікації”) в оперативне управління компанії “Вайнах Телеком” (м. Грозний, Чеченська Республіка).

Проект угоди передбачає, що чеченський оператор мобільного зв’язку буде отримувати 70% доходу від діяльності “Лугакому” та забезпечить номерний ресурс, операційну і технічну підтримку в обхід міжнародних санкцій.

З урахуванням форми та структури власності закритого акціонерного товариства “Вайнах Телеком”, співвласником якого є міністр транспорту та зв’язку Чеченської Республіки Рамзан Черхігов, імовірність поповнення російського бюджету в такий спосіб оцінюється низькою.

Джерело – https://gur.gov.ua/content/situation-in-ato-area-and-around-syria.html

Читайте також:  НАТО звинувачує Росію у збільшенні поставок зброї в Донбас

Шукайте деталі в групі Facebook