facebook

На президента Польщі готується замах

На президента Польщі готується замах – ЗМІ.

688659_w_300


Польська влада отримувала сигнал про ймовірний замах на президента Анджея Дуду. При цьому бюро охорони уряду зайнялося цією справою лише через два дні після дзвінка, пише польське видання Fakt.

Як повідомляє джерело видання спецслужбах, в канцелярію президента 2 березня надійшов дзвінок і чоловік повідомив німецькою, що група людей планує здійснити замах на президента. Цю інформацію підтвердила прес-секретар Бюро охорони уряду Агнешка Амброз-Набрда.

Бюро охорони уряду підтверджує, що таке повідомлення надійшло, проте відомо про нього стало лише через два дні, тобто, 4 березня, коли лопнула шина в президентському лімузині.

За словами Агнєшки Амброз-Набрды, були вжиті всі необхідні заходи. Вона додала, що 7 березня Бюро охорони уряду повідомило про виклик Агенції внутрішньої безпеки, як того вимагають основи співпраці між службами.

Відомо, що Агентство внутрішньої безпеки зайнявся цією справою 8 березня. На даний момент обставини ситуації не з’ясовані. Невідомо, чому інформація про дзвінок не надійшла до спецслужб відразу. Однак, найімовірніше, повідомлення про запланований замах ніяк не пов’язано з розірваною шиною президентського лімузина.

Джерело: http://gazeta.ua

Читайте також:  Бойовики ІДІЛ записали відеозвернення із погрозою вбити Путіна

Шукайте деталі в групі Facebook