facebook

Бойовики за минулу добу 65 разів обстріляли позиції ЗСУ, – прес-центр АТО

З метою стримати натиск ворога, українські бійці були змушені 12 раз відкривати вогонь у відповідь.

216015


Активність бойовиків в зоні проведення АТО залишається високою. За минулу добу вони 65 разів обстріляли позиції українських військових.

Про це прес-центр АТО повідомив на сторінці в Facebook.

Повідомляється, що з метою стримати натиск ворога, українські бійці були змушені 12 раз відкривати вогонь у відповідь. “Однак виключно зі стрілецької зброї і гранатометів, що не є порушенням Мінських угод”, – підкреслили в прес-центрі.

У той же час бойовики використовували озброєння заборонене Мінськими угодами: вони відкривали вогонь з мінометів калібру 120-мм і 82-мм по підрозділах ЗСУ, які тримають оборону на всіх напрямках. Зокрема, за Авдіївці стріляли 6 разів, а в районі Невельського і Зайцево по одному разу прилітали міни. Також бойовики застосовували вогнепальну зброю.

На Донецькому напрямку представники НЗФ обстрілювали позиції ВСУ з гранатометів, кулеметів великого калібру, протитанкових ракетних комплексів в Пісках, Луганському, Новгородському, Опитному та на шахті Бутівка.

На Маріупольському напрямку ворог неодноразово відкривав вогонь у бік Новотроїцького та Мар’їнки, а на Луганському – в напрямку Новозвановки, Богуславського і Степового.

Нагадаємо, опубліковано відео відбиття атаки бойовиків в промзоні Авдіївки. Вогневі удари із забороненої зброї бойовики використовують з метою домогтися повернення української артилерії і танків на передову.

Джерело: http://ua.112.ua

Читайте також:  Який тільки “сброд” не ліз на Схід України? Тепер уже й російські “масони” з “тамплієрами”!!!

Шукайте деталі в групі Facebook