facebook

За минулу добу бойовики різко наростили активність, обстрілявши сили АТО 61 разів, – прес-центр

Бойовики нарощують зусилля на Маріупольському напрямку, де застосовували зброю, заборонену Мінськими угодами.

A volunteer of the separatist self-proclaimed Donetsk People's Republican guard fires a Konkurs wire-guided anti-tank missile  during shooting training in Donetsk


В зоні АТО різко зросла активність бойовиків. За минулу добу вони обстріляли позиції ВСУ 61 раз, що в два рази більше ніж добою раніше.

Про це прес-центр АТО повідомив на сторінці в Facebook.

“Використовуючи міномети різних калібрів російські найманці завдали вогневих ударів по позиціях наших сил майже уздовж всієї лінії розмежування”, – йдеться в повідомленні прес-центру.

На Донецькому напрямку ворог 4 рази бив по захисниках Авдіївки, 3 рази в напрямку Новогородского і два по Зайцевому. Противник використовує різні види зброї одночасно: “міномети, кулемети великого калібру, гранатомети, роботу снайперів”, передає прес-центр.

Бойовики нарощують зусилля і на Маріупольському напрямку, застосовуючи зброю, заборонену Мінськими угодами. Зокрема, обстрілів з мінометів калібру 120-мм зазнали українські позиції біля Талаківки, а з міномета калібру 82-мм біля Широкіно.

Крім того, на цьому ж напрямку, в районі Гранітного, бойовики зробили спробу взяти штурмом одну з позицій сил АТО. У відповідь бійці відкрили вогонь з кулеметів і стрілецької зброї, змусивши диверсійно-розвідувальну групу відступити.

В Луганській обл. міномети ворога били по українських позиціях біля Новозванівки.

Нагадаємо, у рамках конференції в Європарламенті відбудеться презентація доповіді про військові злочини Росії на сході України. Доповідь розвінчує міфи про те, що на Донбасі проти українців воюють тільки місцеві сепаратисти.

Джерело: http://ua.112.ua

Читайте також:  Ну нарешті!!! Стало відомо про завершення війни на Донбасі, через місяць вже будемо святкувати?

Шукайте деталі в групі Facebook