facebook

Лічильники на газ змусять купувати за власні кошти

photo


Депутат від ВО “Батьківщина” Андрій Павловський оприлюднив проект закону “Про комерційний облік комунальних послуг”, за яким українців зобов’яжуть купувати лічильники лише за власні кошти.

За словами Павловського, українців на законодавчому рівні зобов’яжуть не лише купувати лічильники на газ, але й самостійно платити за їх встановлення.

Передбачається, що для нежитлових будівель крайній термін встановлення лічильників становитиме до 1 жовтня 2017 року, а для житлових – до 1 жовтня 2018 року, всі витрати на купівлю та встановлення ляжуть на плечі українців.

Нагадаємо, більшість експертів прогнозували таку ініціативу уряду через абсолютну відсутність коштів у бюджеті країни на закупівлю газових лічильників, крім цього фахівці вже прогнозують, що продажем лічильників займатиметься одна-дві фірми-монополісти на ринку газопостачання, що стане новим витком корупції та подорожчання платні за купівлю лічильників.

Джерело: versii.if.ua

Читайте також:  “Не хотів дути в “Драгер”, бо це його принижує”: у Івано-Франківську затримали за кермом п’яного замначальника митниці

Шукайте деталі в групі Facebook