facebook

“Відморозки” з “ДНР”-”ЛНР” плювали на домовленості? Час повної “зачистки” вже близько!




У зоні проведення АТО раSSєйсько-терористичні банди продовжують обстріли українських військовослужбовців використовуючи зброю різного калібру. За минулу добу таких епізодів було 67.

Гаряче було на Донецькому напрямку. Поблизу Луганського по наших опорних пунктах бойовики неодноразово вели вогонь із озброєння бойових машин піхоти. Із мінометів різного калібру було завдано 11 вогневих ударів біля Авдіївки та по одному – в районах Невельського, Новгородського, Опитного, шахти Бутівка та Зайцевого. Для обстрілів в Пісках та Світлодарському групи бандитів використовували стрілецьку зброю та своїх снайперів.

На Маріупольському напрямку терористи проявили активність поблизу Мар’їнки, де по позиціях наших захисників 6 разів стріляли із гранатометів, кулеметів, зенітних установок та стрілецької зброї. В районах оборони українських підрозділів у Широкіно та Красногорівці вони вели вогонь із мінометів.

На Луганщині по нашим бійцям в районі Новозванівки бойовики використовували зенітні установки та автоматичні гранатомети.

У свою чергу українська армія 10 разів відкривала вогонь у відповідь по незаконних збройних формуваннях та продовжує й надалі надійно утримувати свої позиції, захищати рідну землю.

За матеріалами: https://www.facebook.com/ato.news

Читайте також:  Бойовик, який називав себе священиком Московського пархату, катував українських полонених

Шукайте деталі в групі Facebook