facebook

НА ІВАНО-ФРАНКІВЩИНІ ЗАСУДИЛИ МАТІР 12-РІЧНОГО ХЛОПЧИКА, ЯКИЙ ПОСТРАЖДАВ ВІД ҐВАЛТІВНИКА

Днями Тисменицький районний суд виніс вирок у справі проти матері, яка не доглядала за сином, через що той втік з дому, жебракував та постраждав від ґвалтівника.

lonelyboy_15663



Як з’ясувалося у суді, жінка зловживала алкоголем, співмешканець часто бив її та неповнолітнього сина, що й підштовхнуло хлопчика до жебракування та втечі з дому.

 

Жінка не реагувала на попередження адміністрації Ямницької школи про те, що її син не відвідує уроки, проводить час з чоловіками антисоціальної поведінки, серед яких її рідний брат, який був неодноразово засуджений та займається жебрацтвом в Івано-Франківську.

 

У лютому 2015-го року хлопчик зовсім перестав відвідувати школу, а в березні втік з дому і разом зі своїм дядьком жебракував в Івано-Франківську на вокзалі.

 

Там хлопчик познайомився з раніше судимим 36-річним мешканцем села Ворона Коломийського району. Чоловік заманив малолітнього до свого помешкання, де утримував і ґвалтував дитину з 14 до 24 березня 2015 року. Згодом чоловіка затримали правоохоронці.

 

При цьому мати, нехтуючи обов’язками, не вживала заходів для встановлення місця перебування сина – не повідомила у правоохоронні органи про його зникнення.

 

На суді жінка визнала свою вину в тому, що не догледіла за сином і з її вини хлопчик зазнав тяжкої травми.Також запевнила, що постійно відвідувала сина, поки той був у притулку, а зараз винаймає житло, працює та намагається забезпечити дитину всім необхідним.

 

Суд визнав жінку винною у недогляді за дитиною та призначив два роки позбавлення волі, проте на підставі ст. 75 КК України звільнив її від відбування покарання, призначивши один рік іспитового строку.

Джерело: http://firtka.if.ua

 

Читайте також:  Дикий випадок в Ужгороді: юнаку облили обличчя кислотою (відео)

Шукайте деталі в групі Facebook