facebook

Друг “Ґіві” і “Матароли” – комуніст з РаSSєї – розважається, вбиваючи українців на Донбасі (ФОТО+ВІДЕО з VK)

У складі бандформувань бойовиків на Донбасі достатньо всіляких покидьків – починаючи від «туристів-відпускників», які незаконно перетнули українсько-російський кордон з метою встановлення «руSSкого міра», закінчуючи кадровими військовими РФ, що виконують злочинні накази свого командування під страхом трибуналу. Є на тимчасово окупованих територіях і козаки і чеченці. Всі вони далекі від ідеалів «НавароSSії», від тих гасел, які вожаки сепаратистів і терористів проголошували з трибун. Кожним росіянином, який вступив в ряди терористичних організацій, що діють на Донбасі, рухає тільки фінансовий інтерес, матеріальна зацікавленість, яка підкріплюється повною безкарністю.

У цих людей тільки одне правило, один закон: «Хто сильніший, той і правий». Хтось торгує формою, яка йде з РаSSєї і осідає на складах різних угруповань. Деякі “камандіри” просто проводять махінації з зарплатами, обманюючи своїх же однодумців. Але всі чимось займаються, кожен хоче урвати шматок побільше. Війна привела на територію України різних людей, під різними гаслами, але всіх їх об’єднує одне: прагнення заробити на чужому горі і жадоба влади.


Зустрічаються на просторах «рєспублік» і російські депутати, яким теж не чужа жага наживи. Не тих депутатів, які сидять в державній думі, а рангом нижче, з Підмосков’я наприклад. Один такий депутат – Ахромкін Денис (http://vk.com/id175207895), активний Член КПРФ з 2012 року, житель міста Сергієва Посада відомий на території РФ тим, що був одним з людей, які намагалися організувати в своєму місті «Рада Народної Влади». Також Ахромкін організував рух «Народної міліції», що займалася ринковим рекетом і поборами з емігрантів. Цього вистачило, щоб пройти в депутати і грабувати громадян РФ вже на законних підставах.

Але влади і поборів було мало, тому Ахромкін Денис Олександрович вирушив на територію України, допомагати бойовикам і словом і ділом. Спочатку Ахромкін займався постачанням гуманітарної допомоги загонам бойовиків, але так як грошей у депутата було не багато, до даного заходу він привернув таких людей як власника групи компаній «Вікторія» Віктора Круліковського і екс-голови міськради, бізнесмена Михайла Григор’єва. Поставки бронежилетів і шоломів, іншої амуніції здавалися малозначним внеском, та й були всього лише прикриттям. Так як на кордоні росії з Україною співробітниками ФСБ були затримані жителі Сергієва Посада, доставляли протягом декількох місяців до Донецька та Луганська (судячи з публікацій у деяких ЗМІ) медикаменти, продукти харчування і військову амуніцію.

Назад у росію вони везли зброю і боєприпаси. Серед них був затриманий Денис Ахромкін, однак, згодом ФСБ цю справу проти депутата “замнула”…

Джерела:

http://vk.com/id175207895

https://www.youtube.com/watch?v=2GckuCjC8T4

https://stopterror.in.ua/info/2016/04/neosporimye-dokazatelstva-uchastiya-deputata-rf-v-vooruzhennom-konflikte-na-donbasse/

Читайте також:  Зеленський: На Донбасі пострілюють. На жаль, гинуть

Шукайте деталі в групі Facebook