facebook

Благодійний фонд Олександра Шевченка “Новий Івано-Франківськ” та ТК “Буковель” розіграють близько 1000 путівок в “Артек-Буковель”

Цьогоріч перша зміна в дитячому таборі “Артек-Буковель” розпочнеться третього травня і триватиме тиждень.

03_bed5b

Вона буде не зовсім звичайною, адже спрямована виключно на оздоровлення учнів 5-8 класів навчальних закладів Івано-Франківська. Оздоровлюватись діти будуть безкоштовно, в рамках програми оздоровлення та відпочинку для школярів від Благодійного фонду Олександра Шевченка “Новий Івано-Франківськ” та туристичного комплексу “Буковель”. Загалом планується оздоровити близько 1000 дітей.

“Варто зазначити, що оздоровлення дітей – це вже добра традиція, яку започаткував Олександр Шевченко та туристичний комплекс “Буковель”. З 2012 по 2014 рік в “Буковелі” відпочили та оздоровилися 1873 школярів. Крім того, в 2015 році понад 1000 дітей іванофранківців мали змогу по тижню відпочити та оздоровитися в таборі “Артек-Буковель”, – розповідає помічник нардепа Андрій Сторожук.


Також щороку проводять табір для дітей з обмеженими фізичними можливостями. З 2012 року в “Буковелі” оздоровилося 1468 дітей-інвалідів (разом дітей з батьками). В тому числі 522 дітей з батьками у 2015 році.

Реєстрація анкет для участі у розіграші безкоштовних путівок для оздоровлення дітей в дитячому таборі “Артек-Буковель” у травні триває з 1 по 22 квітня 2016р. Звертатись необхідно до заступника директора з виховної роботи школи, в якій навчається дитина.

Умови прийому дітей:

– прийом документів здійснюється в кожній школі м. Івано-Франківська. Документи приймають у заступника директора з виховної роботи;

– на відпочинок запрошуються учні 5-8 класів (включно), які ще жодного разу не оздоровлювались в таборі “Артек-Буковель”;

– кожна школа буде мати визначену квоту місць у таборі – пропорційно до кількості учнів;

– розіграш безкоштовних путівок буде здійснено 27.04.2016 р. за допомогою RANDOM.ORG для кожної школи окремо, що забезпечить прозорість та чесність реалізації проекту;

– трансфер дітей в обидві сторони батьки здійснюють самостійно.

Перелік документів, які потрібно подати для  участі у розіграші путівок:

Читайте також:  Є вагомі причини: Каменських пояснила, чому Потап досі не повернувся до України

1. Паспорт одного з батьків (1, 2 ст. і прописка) – копія.

2. Свідоцтво про народження дитини – копія.

3. Заповнена анкета з підписом батьків.

Джерело: http://kurs.if.ua

Шукайте деталі в групі Facebook