facebook

НА ПРИКАРПАТТІ МАЙЖЕ 45 ТИСЯЧ ДІТЕЙ ОТРИМАЛИ ВАКЦИНУ ВІД ПОЛІОМІЄЛІТУ

Представники департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації взяли участь у всеукраїнській селекторній нараді щодо вакцинації проти поліомієліту.
1a913a0df2da9dac8d2a3c388c4d52d0_XL


На нараді розглядалися питання про стан охоплення процесом імунізації, введення після 18 квітня бівалентної вакцини, облік невикористаної у попередніх періодах тривалентної вакцини, інформують у обласному департаменті здоров’я.

За словами директора департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації Мирона Матейка, на Івано-Франківщині вакцину від поліомієліту отримали 44 тис. 607 дітей.

Загалом по Україні під час I туру імунізації від поліомієліту вакцинували 65% дітей, II – 72%, III – 82%. Хоча б одну дозу вакцини, здатної захистити організм від важкої невиліковної хвороби, отримали понад 93% дітей нашої держави. Найвищий рівень охоплення вакцинацією спостерігався у Кіровоградській області.

На селекторній нараді наголошували: процес вакцинації не завершено. Тож батьки, проконсультувавшись із педіатрами, ще мають достатньо часу для того, аби захистити найцінніше – здоров’я своїх дітей.

Джерело: http://firtka.if.ua

Читайте також:  “В місяць реально можна відкладати 1000 євро на відкриття бізнесу в Україні” – українка розповіла про роботу в Словаччині

Шукайте деталі в групі Facebook