facebook

На українському ринку з’явиться нова версія Chevrolet Niva

З метою максимального задоволення споживчого попиту стартує виробництво нової серії Chevrolet Niva в комплектації GL, що являє собою проміжну версію між люксовою і базовою.

Chevrolet Niva в комплектації GL відрізняється від базової версії L наявністю ABS, подушки безпеки водія і переднього пасажира, кондиціонера. В оснащення автомобіля також входять пофарбовані бампери, дзеркала, молдинги і ручки дверей; колеса з литими “15-“дисками, передні протитуманні фари, підголівники заднього ряду сидінь, ключ з блоком дистанційного керування охоронною сигналізацією. Chevrolet NIVA в комплектації GL – це оптимальний баланс функціональності і комфорту повнопривідного автомобіля.

1


 

За підсумками перших трьох місяців 2016 року, продажі Chevrolet Niva на українському ринку становлять 186 автомобілів, що дозволило моделі увійти в десятку найбільш продаваних автомобілів SUV-класу. Ціна найдоступнішої версії Chevrolet Niva в комплектації L – 289 900 грн. Комплектація LE пропонується за 339 900 грн.

Ціна нової версії GL буде оголошена разом зі стартом продажів в червні 2016 р. Вона буде перебувати в середньому ціновому діапазоні між базовою і максимальною версією. Завжди залишаючись повноцінним позашляховиком, Chevrolet NIVA прекрасно підходить для щоденних поїздок як по місту, так і по шосе. Зручна висока посадка водія і пасажирів, великий дорожній просвіт дають відчуття переваги в транспортному потоці, таке знайоме водіям позашляховиків. Автомобілі Chevrolet NIVA можна придбати в офіційній дилерській мережі в Україні – автоцентрах Групи компаній АІС.

Читайте також:  Облив бензином і підпалив: з'явилися подробиці трагічної загибелі дівчини у Запоріжжі

Шукайте деталі в групі Facebook