facebook

НА ПРИКАРПАТТІ БІЛЬШЕ 13 ТИСЯЧ БЕЗРОБІТНИХ

Протягом першого кварталу 2016 року послугами служби зайнятості області скористалися 25,6 тисяч прикарпатців.




89902

Загалом у базі даних обласної служби зайнятості протягом січня-березня 2016 року налічувалось 8,7 тис. вакансій. За допомогою служби зайнятості отримали роботу 7,8 тис. осіб, в тому числі 2,4 тис. зареєстрованих безробітних, інформує обласний центр зайнятості.

 

На нові робочі місця з компенсацією витрат роботодавцю на оплату єдиного внеску працевлаштовано 153 безробітних, в тому числі 51 особу, які недостатньо конкурентоспроможні на ринку праці. 106 робочих місць створено шляхом одноразової виплати допомоги по безробіттю для організації підприємницької діяльності.

 

Для забезпечення відповідності професійно-кваліфікаційного рівня вимогам роботодавців професійне навчання за направленням центрів зайнятості проходили 2,0 тис. безробітних.

 

Для забезпечення додаткової матеріальної підтримки у період пошуку основного місця роботи до участі в громадських та інших роботах тимчасового характеру залучено 1,8 тис. безробітних.

 

Профорієнтаційні послуги отримали 17,0 тис. громадян, у тому числі особи, які навчаються у навчальних закладах різних типів, демобілізовані військовослужбовці, які брали участь в антитерористичній операції, внутрішньо переміщені особи та особи, попереджені про вивільнення.

 

Станом на 1 квітня 2016 року кількість зареєстрованих безробітних становила 13,3 тис. осіб, з яких 11,2 тис. осіб отримували допомогу по безробіттю.

Джерело: http://firtka.if.ua

 

 

 

Читайте також:  Чужі тут не опалюють?

Шукайте деталі в групі Facebook