facebook

ЗА ПРАЦЕВЛАШТУВАННЯ В ПОЛЬЩІ ПЛАТЯТЬ 60% УКРАЇНЦІВ

В Українському домі у Варшаві відбулася прес-конференція на тему “Не плачу за працю”. Більшість українців переконані, що аби працювати в Польщі, вони повинні заплатити посередникам.
vzyatkahabarkor



Платять за все: за місце роботи, візу, запрошення; за документи та можливості, які насправді доступні безкоштовно.

Часто кошти є настільки високими, що на виїзд гроші збирає уся родина. Найгірше, що після приїзду до Польщі, часто стається так, що на працівника не чекає жодна робота.

Основною ідеєю заходу стало донесення до українських громадян, які хочуть отримати роботу в Польщі, а також до батьків, котрі прагнуть відправити дітей на навчання в польські навчальні заклади, що на роботу і навчання в Польщі можна влаштуватися безкоштовно без участі посередників.

60% українців, що приїхали до Польщі на роботу, заплатили за працевлаштування. Тож метою проекту “Не плачу за працю” є усвідомлення українців, що вони не мусять платити за можливість працювати в Польщі, отримання візи та запрошення на роботу.

Проект “Не плачу за працю” є реакцією на величезну кількість польських та українських посередників праці, які пропонують українцям платні вакансії в Польщі. Крім того, постійно зростає кількість мігрантів з України, які працюють в Польщі нелегально.

Організатори проекту переконані, що це є надзвичайно актуальною та важливою темою для українців, які все частіше стають жертвами недобросовісних посередників.

Джерело: http://firtka.if.ua

 

 

Читайте також:  "єБронювання" від мобілізації: з'явилися важливі подробиці роботи нової системи

Шукайте деталі в групі Facebook