facebook

В Івано-Франківську чоловіка, який розплачувався за айфони підробленою валютою, помістили у СІЗО

На Прикарпатті працівниками управління захисту економіки у Івано-Франківській області затримали жителя Чернівців, який розплачувався за елітні мобілки підробленою валютою.

1


Так, 29-річний молодик підшукував у Франківську осіб, які продавали мобільні телефони марки “Іphone 4s” та при зустрічі пропонував розплатитись за телефон в іноземній валюті, а саме 100 Євро двома купюрами по 50 Євро. Тільки через деякий час ошукані громадяни розуміли що отримали підроблені купюри, передає Станіславське ТБ посилаючись на сектор комунікації ГУ НП України в Івано-Франківській області.

У результаті проведених заходів оперативниками УЗЕ вказаного зловмисника затримано “на гарячому” при спробі здійснення чергової оборудки по збуту фальшивих грошових коштів у центрі м. Івано-Франківська. До цього останній встиг у таких спосіб заволодіти мобільними телефонами що найменше трьох громадян.

За вказаними фактами збуту підроблених грошей та вчинення шахрайських дій  слідчими Івано-Франківського ВП ГУ НП України в Івано-Франківській області розпочато кримінальне провадження та оголошено зловмиснику повідомлення про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень передбачених ч. 1, 2 ст. 199   та ч. 1, 2 ст. 190 Кримінального кодексу України.

На час досудового розслідування Івано-Франківським міським судом підозрюваному обрано міру запобіжного заходу у вигляд тримання під вартою.

За вчинені дії зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з конфіскацією майна.

Джерело: Станіславське ТБ

Читайте також:  Скандального Онищенка затримали у Німеччині

Шукайте деталі в групі Facebook