facebook

Обстановка в зоні АТО стабілізувалася, зафіксовано 21 обстріл, – прес-центр

Бойовики використовували для обстрілу протитанкові ракетні комплекси, кулемети, гранатомети та стрілецьку зброю.

140591


Обстановка в зоні проведення Антитерористичної операції (АТО) порівняно з попередніми днями дещо стабілізувалася, бойовики протягом дня неділі, 17 квітня, 21 раз обстріляли позиції українських військовослужбовців на Донбасі.

Так, вранці бойовики з боку Фрунзе (Луганська обл.) завдали прицільного вогневого удару з мінометів калібру 82 мм по позиціях сил АТО у Кримському. Зазначається, що після відкриття українськими військовими вогню у відповідь з АГС обстріл припинилися.

“На інших ділянках фронту бойовики використовували для обстрілу протитанкові ракетні комплекси, кулемети, гранатомети та стрілецьку зброю, зокрема, в Луганському, Авдіївці, Широкиному, Старогнатівці, Ленінському, на шахті “Бутівка”, а також у Мар’їнці”, – йдеться в повідомленні.

Як зазначили у прес-центрі АТО, користуючись зменшенням кількості обстрілів на Донбасі, підрозділи Збройних сил України поповнюють боєприпаси та майно, відновлюють військову техніку.

“Також цими вихідними групи цивільно-військового співробітництва спільно з департаментом цивільного захисту населення відновили постачання води в районі Зайцевого. А вже завтра роботи з допомоги місцевому населенню з газо- та електропостачання плануються на інших напрямках”, – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, упродовж минулої доби внаслідок боїв на Донбасі загинув один український військовослужбовець, ще троє отримали поранення. Традиційно найскладніша ситуація зберігається на донецькому напрямку зони АТО.

Джерело: http://ua.112.ua

Читайте також:  Стpашна ДТП із маршруткою під Черніговом: з’явилися перші подробиці про загиблих ФОТО

Шукайте деталі в групі Facebook