facebook

Коломиянка пройшла далі на телешоу “Голос країни”. ФОТО/ВІДЕО

Сьогодні, 17 квітня, на шоу “Голос країни 6″ відбулися другі вокальні бої.

96vJ4TkzCyg



У боях виступила дівчина з Івано-Франківщини Іванна Червінська. Співачка приїхала на вокальне телешоу з селища Печеніжин, що на Коломийщині. Дівчина “билася” разом з Жанною Іграєвою. Обидві дівчини намагалися вразити Святослава Вакарчука (ред. – наставника), але в шоу мала залишитися лише одна вокалістка.

Ексклюзивно читайте також: “Я відкривала для себе різні стилі музики, але найбільше душу гріло українське”, – учасниця “Голос країни – 6″ Іванна Червінська. Інтерв’ю STV. ФОТО/ВІДЕО

tUTYQ7zVmCM

Після хвилюючих моментів і роздумувань, легендарний співак залишив коломиянку, яка продовжить боротьбу в наступному етапі шоу – “нокаутах”.

Нагадаємо, на сліпих прослуховуваннях Іванка обрала Святослава Вакарчука, хоча також мала змогу піти до команди Тіни Кароль, а вже сьогодні Святослав надав шанс справжній  український дівчині.

“Карпатська Мавка” вразила всю Україну приємним та ніжним тембром. Іванка завжди наголошувала, що для неї головне популяризувати українську народну пісню, щоправда сьогодні коломиянка співала по-англійськи (ред. – Іванна Червінська виконала пісню Dream A Little Dream of Me).

Джерело: http://stanislavske.tv

 

 

 

 

Читайте також:  Прикарпатець Роман Клюба вилетів із вокального шоу “Голос країни”: відео

Шукайте деталі в групі Facebook