facebook

В Івано-Франківську підприємця, який самовільно знищив газон, змусять його відновити (фото)

Позавчора, 16 квітня, у спільноті “Комуналка ІФ” користувач Фейсбук Вадим Куліков виклав світлини з вулиці Галицької, 91, де підприємець вирішив здерти газон, щоб встелити бруківку.

“Черговий мудак здер 50-70 квадратів газону, щоб викласти бруківку перед своїм клоповником”, – прокоментував автор.

1


2

 

 

Допис викликав обурення містян.

“Скоро місто буде суцільною бруківкою…Ну зробили магазин,ну виклади собі прохід до того закладу на ширину сходів чи навіть ширину магазину,але навіщо було стільки газону зривати? І хто дав “добро” на зрив такої кількості газону за межами магазину?”, – прокоментував Віталій Поліщук.

“За документами там заклад, який торгує книгами та виключно україномовною газетною продукцією! У нас, напевно, щось із зором? Чи, може, щось із зором у відповідальних чиновників?”, – написав Володимир Чорноус.

“На громадські роботи відправити діяча – садити кущі і дерева в місті”, –пропонує Галина Терешкун.

Натомість директор департаменту житлової, комунальної політики та благоустрою Михайло Смушак повідомив, що ще у вівторок, 12 квітня Муніципальна інспекція згідно звернення мешканців виїхала на місце цієї самодіяльності і припинила роботи.

“На жаль, робітники з місця одразу втекли. Але направили повідомлення в поліцію. Як тільки буде виявлено особу винуватця, на нього буде складено протокол про адміністративне порушення і зобов’язано відновити газон”, –написав Смушак.

Джерело: http://pravda.if.ua

Читайте також:  Виписка на другий день та піца у палату: львів’янка розповіла про пoлoги у Німеччині

Шукайте деталі в групі Facebook