facebook

Африканець із Прикарпаття присвятив україномовну пісню нашим героям

В інтернеті дедалі популярнішим стає відео, на якому африканець з Івано-Франківська Фелікс Озон виконує свою власну україномовну пісню «Мамо моя, не плач». Композицію чоловік присвятив тим, хто став на захист української землі.

Без_імені


27-річний Фелікс Озон зізнається: раніше він ніколи не писав віршів. На лірику його надихнули останні події в Україні. Тому і присвятив свою першу пісню тим, хто віддав життя за рідну державу.

«Я писав те, що відчуваю. У цьому вірші виклав усі свої емоції», – розповідає новоспечений прикарпатський африканець.

Композицією та виконанням Фелікс здивував місцевого музичного метра Левка Боднара.

«Мене ця пісня навіть капітально вдарила по голові. Навіть у деяких українців немає такого патріотизму, як є у Фелікса», – наголошує Левко Боднар.

Вісім років тому Фелікс приїхав до Івано-Франківська з далекої Нігерії. За цей час вивчив українську та здобув професію хірурга. А ще знайшов багато друзів. Тепер Україну він називає другою Батьківщиною, а себе – «афробандерівцем». І як кожен українець вірить у перемогу.

«Я почуваюся українцем і кожного дня мені боляче за те, що відбувається в Україні. Я дуже хочу бачити цю країну сильною, вільною та прогресивною», – каже Фелікс Озон.

джерело zik.ua

Читайте також:  “Швидка” затрималась: прикарпатець помер на вулиці серед білого дня

Шукайте деталі в групі Facebook