facebook

У Раді склали присягу 5 нових депутатів

У Верховній Раді прийняли присягу депутати, які пройшли до парламенту замість нардепів, які пішли працювати до Кабінету міністрів.

1

 

Це сталося на засіданні ВР у четвер.

Як повідомлялось, Центральна виборча комісія визнала обраними депутатамиВерховної Ради Валерія Карпунцова, Олега Велікіна, Максима Саврасова, Ярослава Єдакова і Хвичу Мепарішвілі.

Як відомо, через перехід на роботу у Кабмін 7 депутатів на їх місця у Верховну Раду зайшли нові люди.

Оскільки, Тарас Кутовий був обраний по мажоритарці на 151 окрузі у Полтавській області, а Ігор Насалик – по 85 округу, тепер ЦВК повинна оголосити на цих округах нові вибори.


Володимир Гройсман, Степан Кубів і Іванна Климпуш-Цинцадзе пройшли у Раду за списком БПП, тож тепер їх замінили списочники.

Відповідно у Раду зайшли близькі до Віталія Кличка Валерій Карпунцов, якого вважають головним юристом “УДАРу”, Олег Вілікін, який очолював Київську обласну організації цієї партії член “молодої команди” Черновецького і добрий друг Олеся Довгого Максим Саврасов.

Фракція “Народного фронту” оновилася двома депутатами. На місця Лілії Гриневич та Остапа Семерека у Раду зайшли Ярослав Єдаков і Хвича Мепарішвілі.

Мепарішвілі – керівник Грузинського земляцтва Києва і давній партієць Яценюка. До останніх місцевих виборів він очолював фракцію “Народного фронту” у Київській облраді.

Про іншого потенційного депутата Єдакова відомо, що він володіє у Боярці фірмою “Сотер”, яка займається гуртовою торгівлею.

Джерело: Українська правда

Читайте також:  Батьки в істериці: депутати вигадали нові іспити в школах від початкової до випускного

Шукайте деталі в групі Facebook