facebook

Під Красногорівкою загинув 46-річний франківець Андрій Бистров. Чоловік одружився за день до відправлення на фронт

27mE1PL1naE

 

 

Під Красногорівкою у Донецькій області загинув 46-річний Андрій Бистров, з 14-а окремої механізованої бригади ЗСУ.


Про це в мережі повідомила прикарпатська активістка Аулісія Котик.

“У нас горе. Бистров Андрій 1970 р.н. Красногорівка. 14 бригада. При виконанні службового обов’язку помер наш земляк, Франківець. Вічна пам’ять Герою”, – написала волонтерка.

Як відомо, 14-а окрема механізована бригада (в/ч А1008) сформована з залишків розформованої 51-ої механізованої бригади й нових мобілізованих.

Військовий комісар Івано-Франківська Ігор Сорокопуд розповів, що Андрія Бистрова призвали до армії 28 травня 2015 року. За день до відправлення в зону АТО, чоловік одружився, хоч мешкав з дружиною та її дітьми вже тривалий час.

Наразі ще немає заключення судмедексперта, тому причина смерті стане відомою згодом. Тіло бійця знаходиться у місті Красногорівка на Донеччині. По нього сьогодні виїхали волонтери.

Про Героя:

Бистров Андрій Олександрович, народився 23.11.1970 року в місті Івано-Франківську. Чоловік закінчив Івано-Франківський технікум фізичної культури, Львівський державний інститут фізичної культури.

Працював тренером-викладачем відділення плавання в Івано-Франківській ДЮСШ «Олімп», та на кафедрі фізичного виховання Івано-Франківського Національного технічного університету нафти і газу, а також був тренером з плавання спортивно-розважального комплексу «Цунамі».

Кандидат у майстри спорту зі спортивного плавання, майстер спорту з військового багатоборства. Неодноразовий переможець та призер обласних та Всеукраїнських змагань з плавання та військового багатоборства.

Пам’ять про Андрія Бистрова назавжди залишиться у наших серцях.

 

Джерело http://www.galka.if.ua

Читайте також:  Прикарпатські бійці відправились в зону АТО (фоторепортаж)

Шукайте деталі в групі Facebook