facebook

Ulefone офіційно представила безрамковий смартфон Ulefone Future

Китайська компанія Ulefone, зуміла всього за пару років пробитися з категорії нікому невідомих виробників смартфонів з сумнівною репутацією в касту так званих А-брендів Піднебесної, представила свій новий субфлагман Ulefone Future. Новинка отримала 5,5-дюймовий дисплей без зовнішніх рамок, а також нагадує iPhone 6 суцільнометалевий корпус із сплаву титану і авіаційного алюмінію.

26573169855_afffbe0cce_z


Новинка, всупереч відносно низькій вартості, отримала флагманський зовнішній вигляд і не менш продуктивну начинку. Так, Future оснастили восьми-ядерним чіпом MediaTek Helio P10, 4 ГБ оперативної пам’яті і 32 ГБ вбудованої з можливістю розширення картами пам’яті.

1

 

Неймовірний за зовнішнім виглядом LTPS-дисплей про 5,5 дюйма має роздільну здатність 1080р і прикритий зігнутим склом Gorilla Glass третього покоління, яке в Ulefone назвали 3D, вирішивши не загравати з половинчастим 2,5 D. Дивно, але при таких мінімальних рамках виробник не став переносити клавіші управління з торців на задню частину.

Ємність акумулятора новинки складає всього 3 000 маг, що, однак, повністю компенсується не настільки «ненажерливою» начинкою і відносно прийнятним роздільною здатністю дисплея.

Смартфон «з коробки» працює під управлінням Android 6.0 Marshmallow з фірмовою оболонкою U-launcher, що надає широкий спектр можливостей для кастомізації. Вартість пристрою складе близько 270 доларів США. Оформити попереднє замовлення на Ulefone Future можна буде вже наступного тижня.

 

Джерело: http://euromobile-ukraine.com.ua

Читайте також:  У Польщі зіткнулися два автобуси з пасажирами: десятки поранених. Фото ДТП

Шукайте деталі в групі Facebook