facebook

Російський мультсеріал вперше визнали на загальносвітовому рівні

Це перше визнання російської серіальної анімації на міжнародному рівні.

1596600




Російський мультсеріал “Маша и медведь” завоював премію Kidscreen Awards 2015 в номінації Best Animation, повідомляють “Известия”.

“Фактично це перше визнання російської серіальної анімації на міжнародному професійному рівні. Ця нагорода, свого роду аналог дитячого “Оскара”для телеіндустрії, говорить про те, що вітчизняна анімація вийшла на абсолютно новий рівень”, – підкреслив продюсер серіалу Дмитро Ловейко.

Київські школярі створили мультфільм про Путіна 4 березня 2015, 16:56
Kidscreen Awards – одна з головних нагород у світі комерційної анімації, яка вручається в категоріях “Програми для дітей” та “Мовлення для дітей”. Церемонія нагородження проходить щорічно навесні в Майамі.

Російські мультфільми “Алиса знает, что делать!”, “Маша и медведь”, “Снежная королева” та інші користуються успіхом на міжнародних кіноринках. Так, права на показ та дистрибуцію “Маши” були продані компаніям Turner (Cartoon Network), France Television, KIKA, Sony Music, NBC Universal.

Названий найкасовіший мультфільм 2014

Канал цього серіалу на YouTube вийшов на лідируючі позиції в рейтингу самого популярного інтернет-контенту – 20-е місце за підсумками 2014 року. На сьогодні загальна кількість переглядів “Маша и медведь” на цій платформі перевищило 2,5 мільярда.

Раніше повідомлялося, що студія Disney оголосила, що зніме сиквел мультблокбастера “Холодне серце”.

Читайте також:  Унікальні світлини карпатського вбрання 1920-х років виклала бібліотека Нью-Йорка (ФОТО)

Шукайте деталі в групі Facebook