facebook

Голова медкомісії “попалився” на отриманні хабара за оформлення групи інвалідності (фото)

За погодження офіційних документів для оформлення групи інвалідності завідуючий поліклінікою та одночасно голова наглядової комісії вимагав від громадянина неправомірну вигоду.

PM327image002


Під час отримання частини грошових коштів його затримали оперативники Управління захисту економіки.

Завідуючий поліклінікою вимагав від громадянина 500 американських доларів США. Він одночасно був головою наглядової комісії. Для того, щоб медик погодив офіційні документи, які громадянину необхідні для подальшого оформлення групи інвалідності, чоловік повинен був заплатити посадовцю визначену ним суму неправомірної вигоди. Пишуть Версії з посиланням на Департамент захисту економіки Національної поліції України.

За матеріалами працівників УЗЕ прокуратурою області відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 368 (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України.

PM141image001

27 квітня, працівники Управління захисту економіки Нацполіції та прокуратури затримали завідувача медустанови під час отримання частини хабара. У службовому кабінеті вилучили 150 доларів США, отриманих від громадянина.

Правопорушнику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком від 5-ти до 10-ти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3-х років.

Джерело: versii.if.ua

 

Читайте також:  Наймолодша мама в Україні з’явиться в ефірі популярного шоу

Шукайте деталі в групі Facebook