facebook

Гончаренко заявив, що підвищення ціни на газ дозволить виключити корупцію

Народний депутат від БПП Олексій Гончаренко заявив, що підвищення ціни на газ дозволить усунути корупційну складову. Таку думку він висловив в ефірі “Вечірнього прайму” на телеканалі “112 Україна”.

227436


За його словами, встановлення єдиної ціни на газ є концептуально правильним рішенням.

“Ми обманюємо самі себе, коли ми введемо три різні ціни на один і той же товар. Я за те, щоб ціна на один і той же товар була одна. І коли уряд Яценюка збиралося підняти на 75% якісь тарифи, але залишити 3 різні ціни, я був проти. Коли сьогодні ми виходимо на одну ціну – це концептуально правильно. Це єдиний спосіб піти від крадіжок і корупції”, – зазначив Гончаренко.

Нагадаємо, сьогодні Кабмін встановив єдину ціну на газ у розмірі 6 тис. 879 грн. Відзначимо, раніше прем’єр не виключив, що це остання зміна ціни на газ в історії держави.

Прем’єр-міністр Володимир Гройсман зазначив, що усвідомлює, що це непросте рішення для країни. “Я розумію, що зараз популісти почнуть говорити, що все пропало, що “катастрофа, все буде дуже погано”, але ні, я вірю в те, що ми приймаємо державне рішення, що ми здатні сьогодні забезпечити підтримку тих, хто потребує”.

 

Джерело: http://ua.112.ua

Читайте також:  Суд переніс розгляд справи Пукача на 19 травня

Шукайте деталі в групі Facebook