facebook

Океанія стала доступнішою для українців

Президент Республіки Індонезія своїм наказом скасував вимоги наявності віз для короткотермінових візитів в Індонезію громадян України. Такою інформацією поділився портал “Експрес”.

43424_w_300

Українці можуть подорожувати в Республіку Індонезія без віз з метою туризму, відвідання родини, соціальною метою, виконання урядових службових обов’язків, проведення лекцій та семінарів. Безвізовий режим не стосується осіб, що відвідують Республіку Індонезія з журналістською метою.

Для отримання дозволу перебування в країні українці мають пред’явити паспорт, що дійсний не менше 6 місяців з моменту прибуття в Республіку Індонезія, а також зворотні квитки або квитки до іншої країни. На офіційному сайті Міністерства закордонних справ Індонезії наводять перелік пунктів, через які можна потрапити до країни.

Раніше президент Європейської Комісії Жан-Клод Юнкер повідомив президенту Петру Порошенку хорошу звістку про те, що на розгляд Ради Євросоюзу та Європарламенту надійшла пропозиція про введення безвізового режиму для України.

Джерело: http://znaj.ua

Читайте також:  З такими друзями і ворогів не треба: Лукашенко по-сусідськи звернувся до Зеленського

Шукайте деталі в групі Facebook