facebook

Сьогодні в Івано-Франківську зустрінуться боксери України та Ірландії

 Сьогодні,28 квітня в Івано-Франківську у манежі Коледжу фізичного виховання відбудеться змагання між збірними України та Ірландії з боксу. За перемогу змагатимуться 11 пар боксерів у 4 вікових категоріях.

dsc_6198

Поєдинки відбудуться у манежі Коледжу фізвиховання (вул. Мазепи, 142а). Усього



за перемогу змагатимуться 11 пар боксерів у 4 вікових категоріях.

Наші суперники привезуть до Івано-Франківська чемпіонів, призерів Ірландії та європейських змагань. Зазначимо, що тренером збірної Ірландії є виходець з Івано-Франківщини Ігор Хміль. У складі української команди на ринг вийдуть спортсмени з Хмельницького, Чернівців, Одеси, а також семеро прикарпатських боксерів.

Окрім змагань в Івано-Франківську, ірландські боксери проведуть зустрічі у Надвірній 30 квітня, у Коломиї 2 травня та у Долині 4 травня.

Організатор міжнародної зустрічі – Федерація боксу Івано-Франківської області за підтримки управління молоді і спорту ОДА та Департаменту молодіжної політики і спорту Івано-Франківської міської ради.

Зазначимо, що такі міжнародні змагання проводяться вже всьоме (2009 рік – Австралія, 2010 рік – Марокко, 2011 рік – Франція та США, 2012 – Німеччина та в 2013 – Казахстан).

Читайте також:  "Це кльово!": колишній священик Охлобистін зібрався в Україну вбuватu

Шукайте деталі в групі Facebook