facebook

ГУРТ «АССА» ПОДАРУЄ ІВАНО-ФРАНКІВСЬКУ «БІЛЬШЕ СВІТЛА»

У неділю 1 травня в Івано-Франківську виступить український рок-гурт «АССА» . Гурт представить оновлену сольну програму «Більше Світла».
tXq0GPVxBGA

«Поки ми звучимо – буде кому мріяти», – цим рядком «АССА» починає свої концерти, миттєво налаштовуючи гостей на ліричний лад. У мелодійність кожної пісні групи вриваються то ніжні звуки, то справжній рок-драйв. Глядачам залишається просто розслабитися і насолоджуватися надихаючою музикою, проникливими текстами пісень і неймовірною енергетикою музикантів, яка не залишає байдужим нікого.

Нещодавно ми оновили склад і змінили наше звучання – в піснях стало ще більше драйву, при цьому вони зберегли свою ліричність. Обіцяємо незабутній вечір!



” – каже вокалістка і автор пісень гурту «АССА» Тетяна Власова.

На концерті в Івано-Франківську прозвучать вже знайомі шанувальникам групи пісні, а також абсолютно нові композиції. Традиційно не обійдеться без сюрпризів, якими «АССА» завжди радує публіку на своїх виступах.

Гурт «АССА», створений минулого року в Києві, зараз регулярно виступає в різних куточках України, а також уже став учасником таких масштабних фестивалів, як Tattoo Collection 2015, «Живий Звук», Woodstock Ukraine, «Каховский плацдарм», Kiev Beer Fest, Bereziv Bander Fest. Цієї осені «АССА» стала спеціальним гостем закриття Міжнародного фестивалю «Кіно-Драйв» у Києві.

Окрім того, гурт «АССА» став переможцем всеукраїнської акції «Полювання на пісню 2015», яку проводила одна з найкращих студій звукозапису в Україні «Кофеїн».

 

Джерело: http://firtka.if.ua

Читайте також:  В Івано-Франківську нардепи Соболєв та Семенченко розповіли про блокаду ОРДЛО та запропонували пограти з чиновниками у гру «Поясни, або звільняйся»

Шукайте деталі в групі Facebook