facebook

5 найдорожчих автомобілів Івано-Франківська

 

За матеріалами Територіального сервісного центру (колишній МРЕВ УДАІ) визнач



или п’ятірку найшикарніших авто, зареєстрованих у Франківську.

 

Із 53 тисяч авто, котрі зареєстровані в місті Івано-Франківську, є такі, котрі насправді вражають як своєю унікальністю, так і вартістю. Цих екземплярів в обласному центрі є тільки одиниці. Якщо взяти до уваги, що автобазар в Івано-Франківську один із найбільших в Україні, то все-таки чимала армія автолюбителів надає перевагу авто із салонів, пише ЗК.

Bentley Continental GT випуску 2013 року. Орієнтовна вартість такого авто, яке курсує вулицями Франківська, – 150 тисяч “зелених”. Розкішне дводверне купе преміум класу британського виробника Bentley, дочірньої компанії Motors Volkswagen AG. Абревіатура GT розшифровується як Gran Turismo. Ця модель на ринку – з 2011 року. Бензиновий двигун 6,0 і автоматична коробка передач. Автомобіль – чотиримісний. Розхід пального – 26,5 л на 100 км.

Bentley-Continental_GT_22_Inch_F100_Gloss_Black

Porsche Panamera зійшло з конвеєра у 2013 році. Ціна такого п’ятидверного спортивного фастбека становить більше 100 тисяч доларів. За рік можна придбати вже на 20 тисяч дешевше. Серійний випуск авто цього класу почався з 2009 року. За перший же рік придбали 25 тисяч машин. Універсал має гібридний двигун, залежно від модифікації об’ємом 3,0-4,8.

2014-porsche-panamera-facelift-10jpg

Дорогий і респектабельний Toyota Land Cruiser 200, виробництва 2015 року. Оновлений позашляховик коштує сотню тисяч доларів. Може бути як п’яти- так і 8-місним. Дизельний двигун 4,5 л.

maxresdefault

В такій самій ціновій категорії – Range Rover Discovery та Range Rover Discovery 3.0, які також можна бачити на вулицях міста.

38930fee3

Також у версії ТОП-5 найдорожчих авто Франківська новинка минулорічного автопрому – BMW X6. Ціна цього чотиримісного кросовера – від 70 тисяч доларів. Він поєднує ознаки позашляховика та купе, відтак його рекомендують як спортивне купе для активного відпочинку. Бензиновий двигун 4,3 л.

Читайте також:  Управління освіти не може відсторонити чи звільнити франківську вчительку-сепаратистку. Це — компетенція СБУ

BMW_X6_DM_2015_23

Офіційних даних про власників цих авто немає. Проте в місті знають, що належать вони франківським підприємцям, які мають торговий та будівельний бізнес. Частина з них вийшли з кримінального середовища.

 

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.