facebook

У Мережі з’явилися знімки 19-річної дочки Емінема

Фотографії Хейлі Джейд Скотт поширилися серед користувачів Інтернету.

1596910




На цьому тижні серед користувачів Інтернету поширився знімок красивої блондинки, якою виявилася 19-річна дочка популярного репера Емінема Хейлі Джейд Скотт, повідомляє The Daily Mail.

Знімок дочки знаменитого репера, яка не любить посягання на своє особисте життя, опублікував її знайомий, після чого фотографія швидко розійшлася серед користувачів Мережі.

Дівчина вже може похвалитися певними успіхами. Хейлі завоювала титул Homecoming Queen в мічиганській школі.

На веб-сайті шкільного округу йдеться про те, що дівчина планує вивчати психологію в Університеті штату Мічиган, а її середній бал становить 3,9, що, згідно з американською системою оцінювання знань, вважається відмінним показником (найвищий бал засистемоюСША – 4).

“Мама і тато надали мені необхідну підтримку для того, щоб я стала тією людиною, якою є”, – поділилася Хейлі.

Емінем був двічі одружений зКімберлі Енн Скотт, матер’ю Хейлі. Вони познайомилися коли йому було 15, а їй – лише 13 років. Пара розлучилася в 2001 році після двох років шлюбу (до цього їхністосунки тривали близько 10 років), але в 2006роцізнову одружилася. Другерозлучення Кім і Емінема відбулося в січні того ж року. Колишнє подружжя домовилися про спільне піклування над їхньою дочкою Хейлі Джейд Скотт, яка народилася 25 грудня 1995 року.

Раніше повідомлялося, що дворічний син репера 50 cent отримав контракт на 700 тисяч доларів.

Читайте також:  В мережі висміяли штани Володимира Путіна, “позичені” у Кім Чен Ина (фото)

Шукайте деталі в групі Facebook