facebook

Остап Семерак приїхав на Прикарпаття через скандального керівника НПП “Гуцульщина”

Сьогодні, 4 травня Міністр екології та природних ресурсів України Остап Семерак прибув із робочим візитом в Івано-Франківській області.

-Василь-Васильович-218x300

Як інформує прес-служба, Семерак ознайомиться із станом природних екосистем національного природного парку «Гуцульщина» (м. Косів). Також висопосадовець планує оглянути проблемні території ДП «Кутського лісового господарства» та обговорити із фахівцями перспективу подальшого розвитку природно-заповідних зон парку.

За інформацією Бліц-Інфо, візит на Прикарпаття пов’язаний з скандально відомим директором Національного природного парку “Гуцульщина”



Василем Пророчуком
, який схоже нарешті покине посаду.

Чи представить міністр нового керівника національного природного парку вже сьогодні, наразі невідомо. Як відомо, Пророчук перебував на посаді 14 років.

Громада і активісти неодноразово звинувачували його у масових незаконних рубках лісу на заповідній території та перетворенні парку на “сімейне підприємство”.

Наприкінці березня у Пророчука закічився контракт, тож громадськість сподівалась, що його таки знімуть з посади.

Втім незабаром стало відомо, що у Мінекології хочуть перепризначити Василя Пророчука на посаду без відкритого конкурсу, мотивуючи це його професійністю.

Джерело: http://firtka.if.ua

Читайте також:  ДТП на Прикарпатті: вантажівка злетіла з дороги

Шукайте деталі в групі Facebook