facebook

Бойовик банди Дрьомова розповів, як “сєпари” грабували та катували мирних мешканців

Один з бойовиків «казачєго» незаконного збройного формування Дрьомова розчарувався в ідеях «руSSкого міра» та здався українським силовикам.



Із травня 2014 року 36-річний мешканець Сєверодонецька перебував у складі «казачєго» бандформування Дрьомова.

За словами чоловіка, примкнути до проросійських сепаратистів його спонукали певні «ідеї», але в них він швидко розчарувався.

«Бойовики грабували та катували мирних громадян, відбирали у них бізнес та майно. Побачене суперечило його моральним принципам, і вже за півтора місяця чоловік прийняв рішення втекти від спільників. Побоюючись кримінальної відповідальності, він спочатку виїхав за межі України, а, повернувшись, безвилазно сидів удома, переховуючись навіть від сусідів та друзів». Про це у п’ятницю, 6 травня, повідомив прес-центр СБУ.

Дізнавшись про програму СБУ «На тебе чекають вдома», колишній бойовик зрозумів, що для нього це шанс повернутись до нормального життя. Оскільки перевірка підтвердила, що він займався тиловим забезпеченням і не брав участі в бойових діях на боці терористів, чоловіка звільнено від кримінальної відповідальності у встановленому законодавством порядку.

Джерело – http://www.sbu.gov.ua/sbu/control/uk/publish/article?art_id=180744&cat_id=39574

Читайте також:  У Широкиному знищено російського "Бурундука" "Мотороли"

Шукайте деталі в групі Facebook