facebook

В Івано-Франківську відбувся концерт за участю солістів Національної оперети України (Фото)

В Івано-Франківській обласній філармонії відбувся концерт за участю солістів Національної оперети України у супроводі симфонічного оркестру обласної філармонії у жанрі оперети, опери, мюзиклу і солістки Національного театру опери та балету Республіки Молдова імені М. Бієшу Маріани Булікану.

9115751

Почесними слухачами музичних композицій були народні депутати України Анатолій Матвієнко та Михайло Довбенко, заступник голови облдержадміністрації Ігор Пасічняк, Надзвичайний і Повноважний Посол Молдови в Україні Руслан Болбочан, міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків, представники дипломатичного корпусу країн-учасниць фестивалю «Карпатський простір».


9166653

Вітаючи присутніх, організатор проекту «Карпатський простір» Богдан Струтинський подякував послам та меценатам за підтримку у проведенні фестивалю та зазначив, що саме завдяки класичним мелодіям формується індивідуальна, внутрішньо багата особистість.

Під час концерту прозвучали класичні симфонічні тво9181452ри з опер Дж. Верді, Ш. Россіні, П. Масканьї, а також Й. Штрауса й І. Кальмана.

Читайте також:  В Івано-Франківську відкрили McDonald’s (фото, відео)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.