facebook

ПОКРИШКИ ТА СМІТТЄВІ БАКИ. У Франківську учасники АТО пікетують міськраду (фото)

У Франківську біля міськвиконкому розпочався протест учасників АТО проти бездіяльності міської влади та абсолютного ігнорування соціальних проблем громади міста та ветеранів АТО.

8l1a7NNlOus

Наразі на площі зібралося кілька десятків самооборонівців та учансиків АТО. Підносять покришки та сміттєві баки, передає кореспондент Фіртки.




Ми заслужили право мати владу, яка працює для людей
“, – кажуть організатори акції та зазначають, що поки що вона буде мирною.

Також було розповсюджено звернення учасників АТО про бездіяльність міської влади на чолі з мером Русланому Марцніківим.

Наводимо текст повністю:

Ми, учасники АТО, дуже стурбовані ситуацією в м.Івано-Франківську, яка виникла в наслідок бездіяльності мера «псевдо патріота» Марцінківа Руслана Романовича що повністю ігнорує потреби учасників АТО. Його бездіяльність і повне ігнорування потреб наших побратимів, які неодноразово доказали відданість нашій державі переходить усі дозволені межі!
Враховуючи те, що в країні війна, його дії та вчинки (халатне ставлення до потреб Громади міста, лобіювання земельних наділів на користь своєї політ партії та наближених осіб, «розпилювання» міського бюджету і т.д.) виливаються у загрозу конфлікту в м. Івано-Франківську , створюють величезну соціальну напругу, негативно настроюючи учасників АТО та громаду міста проти діючої влади загалом, знищують кредит довіри до патріотів, які перебувають при владі та не мають змоги допомогти учасникам АТО через халатність та блокування мером Марцінківим всіх питань, ініціатив, проектів спілок, організацій, об’єднань ветеранів АТО та волонтерських груп, що стосуються невирішених проблем учасників АТО та громади міста.
В разі подальшої бездіяльності та невиконання вимог викладених в меморандумі ми будемо змушені висловити недовіру п.Марцінківу Р.Р та вимагати скласти повноваження міського голови м. Івано-Франківська.
Просимо всіх небайдужих патріотів підтримати нас в намаганні відновити соціальну справедливість в дотриманні законних прав жителів міста та учасників АТО“.

 

5WgkneSELn4

gRqlnNNusJI

LZAp1__t1Q4

WpUkCXWQknI

131

Читайте також:  Франківськ подав протест до ФБУ на результат матчу проти Львова

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.