facebook

Терористи готують спецоперацію “Мурашник” для поновлення бойових дій, – СБУ

У п’ятницю 20 березня у Донецьку має бути проведена спеціальна операція “Мурашник”, спрямована на порушення Мінських домовленостей

thumb_12716_news_m


Про це на свої сторінці у “Фейсбуці” написав радник голови СБУ Маркіян Лубківський.

“Низка диверсій готується у Донецьку і Луганську. Події мають одразу підхопити російські і сепаратистські пропагандистські ЗМІ, щоб покласти відповідальність на українську владу. За задумом російських спецслужб, наступним кроком має стати розхитування ситуації у декількох великих українських містах на сході.
Як українська спецслужба, ми повністю володіємо інформацією про ситуацію на тимчасово окупованих територіях і чітко бачимо, що жити в мирних умовах бойовики не вміють і не хочуть…” – пише Лубківський.

За його словами, про цю інформацію стверджують джерела СБУ у керівництві бойовоків “ДНР”.

На його думку, стратегія терористів спрямована на те, щоб відсунути на другий план вкрай складну суспільно-політичну і соціально-економічну ситуацію в регіоні, що викликає справедливе невдоволення людей.

Нагадаємо, раніше сьогодні у службі безпеки України підтвердили інформацію про заборону на в’їзд та перебування в Україні російського пропагандиста Леоніда Муравйова.

джерело espreso.tv

Читайте також:  Терористи продовжують обстрілювати українських бійців

Шукайте деталі в групі Facebook