facebook

За “відкос” від армії екстрасенс і лікарка видурювали з прикарпатців і буковинців по 3500 євро. ВІДЕО

Дві жінки-шахрайки у співпраці видурювали в мешканців Чернівецької та Івано-Франківської областей великі суми за «відкос» від армії. Скориставшись емоційним станом дружин та матерів військовозобов’язаних чоловіків, вони обіцяли допомогти отримати відповідні довідки про непридатність до військової служби. Свої послуги шахрайки оцінили в 3500 євро.

экстрасенс


Про це повідомив 19 березня на прес-конференції начальник УМВС України в Чернівецькій області Валерій Зінченко.

За словами правоохоронця, дві шахрайки, одна з яких — лікар,а інша начебто екстрасенс, вирішили об’єднати зусилля.

Шахрайка-екстрасенс випитувала в клієнток інформацію про їхніх чоловіків, синів, коханих. Потім починала лякати майбутнім, яке “бачить”. Розповідала, що за тиждень чи за десять днів коханого чи сина заберуть в армію, в АТО. А потім його привезуть в цинковій труні.

Щоб запобігти розвитку такої сумної долі, екстрасенс радила жінкам звернутися до знайомої лікарки, яка зможе допомогти уникнути призову до армії. Лікарка охоче допомагала довірливим жінкам.

“У нас задокументовано два таких випадки. На другому ми затримали цю горе-лікарку. Вимагала вона суму в 3500 євро за послугу. До того ж вирішувала вона питання на території Чернівецької та Івано-Франківської областей, аргументуючи, що має великі зв’язки. Але вчора вона була затримана з частиною неправомірної вигоди в розмірі 45 тисяч 500 гривень. Це була перша половина тих коштів, які мали б допомогти сина не пустити в армію”, – каже Валерій Зінченко.

Як відзначив правоохоронець, одна з шахрайок є головним лікарем в одному з санаторіїв, лікарем районної ради та депутатом райради.А екстрасенс мешкає і “працює” в одному з гірських районів Івано-Франківської області.
Наразі тривають слідчі дії. Санкція статті передбачає від 5 до 10 років позбавлення волі.

Читайте також:  У Франківську 139 учасникам АТО та членам їх сімей виділили матеріальну допомогу

джерело bukinfo.com.ua

Шукайте деталі в групі Facebook