facebook

На Прикарпатті по 85-у округу балотуватиметься Арсеній Яценюк

Арсеній Яценюк вирішив балотуватись по 85-у округу в Івано-Франківській області. Таким чином, екс-прем’єр збирається повернутися до парламенту через довибори і покінчити з іміджем політичного лузера.

211188

Це рішення вже узгоджене на Банковій, і з Петром Порошенком він домовився, що йому буде сприяти колишній мер Калуша і нинішній міністр енергетики Ігор Насалик. Той має залучити усі свої ресурси на підтримку Яценюка за дозволом і згодою президента, повідомляє Франик із посиланням на Інформатор.



”Головна інтрига полягає у тому, що усі учасники цієї домовленості розуміють, що Петро Олексійович може, як завжди, передумати і “кинути” партнера в останній момент. Адже, якщо Яценюк виграє вибори на окрузі, то він втратить імідж політичного лузера. Це не вигідно Банковій. Однак, наразі його кандидатуру все ще розглядають як креатуру від влади”, — пише видання.

Нагадаємо, що на позачергових виборах за виборчий округ №85 з центром у Калуші, поборються Сергій Насалик (брат чинного міністра енергетики та вугільної промисловості України Ігоря Насалика) та лідер ВО “Свобода” Олег Тягнибок.

Читайте також:  У заплаві Дністра майже через два тижні пошуків знайшли живою жінку

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.