facebook

10 знаменитих чоловіків, які люблять макіяж (ФОТО)

Косметика давно перестала бути виключно жіночим способом прикрасити свою зовнішність. Сьогодні багато знаменитостей-чоловіки активно використовують різні види макіяжу, коли відправляються на важливі заходи і навіть у повсякденному житті.

 

Ось 10 найбільш активних любителів підкреслити риси обличчя за допомогою косметики.

1. Джонні Депп

Навіть в звичайному житті актор майстерно користується темним олівцем, щоб підвести очі і зробити погляд виразнішим.

johnny-depp-21-062010


2. Філіп Кіркоров

Філіп Кіркоров теж любить підкреслювати очі, але за допомогою підводки.

Филипп Киркоров. Новогодний огонек на ТРК Украина.

3. Фаррелл Вільямс
Співак і продюсер Фаррелл Вільямс активно створює образ брутального чоловіка, але це не заважає йому дуже помітно підфарбовувати нижню повіку чорним олівцем.

9_525da564bcdc6

4. Джаред Лето

Співак, актор і знаменитий серцеїд Джаред Лето воліє залучати дівчат не тільки харизмою, а й блакитними очима, які він майстерно підкреслює за допомогою тіней і олівця.

dzhared_leto_2

5. Микола Басков
Знаменитий «натуральний блондин» вміло користується всіма перевагами косметики. На його обличчі можна побачити тон і рум’яна, він також підфарбовує брови і вії. Сцена вимагає яскравості.

 a675b10eca_127697

6. Криштиану Роналду

Некоторые футболисты становятся звездами и следят за своей внешностью не меньше, чем знаменитые актеры и музыканты. Криштиану Роналду в этом списке занимает самые активные позиции. Он сделал несколько пластических операций и очень любит следить за собой. Перед важными мероприятиями футболист обязательно выравнивает тон лица и немного подкрашивает глаза.

56503e73c78be_krishtianu

7. Рассел Бренд

Комік, актор і колишній чоловік Кеті Перрі практично завжди фарбує очі, помітно підкреслюючи нижню повіку.

68592

8. Девід Боуї

Девід Боуї був одним з перших артистів, який ввів моду на чоловічий макіяж серед співаків. Свого часу він сміливо експериментував з косметикою і навіть фарбував очі кольоровими тінями.

Читайте також:  20 «вбивчих» весільних фотографій, які важко забути

160111070145_david_bowie_624x351_reuters

9. Адам Ламберт

Співак Адам Ламберт ретельно створює свій образ за допомогою косметики. У його арсеналі всі можливі засоби: тіні, підводка, тональний крем, консилер і, звичайно, блиск для губ.

lambert01

10. Брайан Молко

Соліста групи Placebo Брайана Молко мало хто бачив без макіяжу. Він завжди виступає і з’являється на публіці з підфарбованими очима.

 

PLACEBO_8

Шукайте деталі в групі Facebook