facebook

Наступного тижня розпочнеться ремонт дороги від Яблуницького перевалу до Татарова

Триває поточний середній ремонт автомобільної дороги Р-24 Татарів – Кам’янець-Подільський. З 10 до 12 травня на дорозі Р-24 в Кривопіллі Верховинського району прокладено 800 м верхнього шару дорожнього полотна.

1_c56b9


Про це повідомив голова Служби автомобільних доріг в Івано-Франківській області Василь Буджак.

Всього укладено суцільним покриттям 500 тонн дрібнозернистого асфальтобетону. Роботи триватимуть і надалі.

“У ці ж дні фірма ПБС продовжує ремонт дороги С-09-04-07 між селами Олієво-Королівка – Тишківці – Вікно Городенківського району. Зроблено регенерацію основи дорожнього полотна з добавленням нових матеріалів та підготовлено до асфальтування 6 км дороги”, – написав Буджак у Фейсбуці.

За його словами, наступного тижня розпочнеться ремонт дороги Н-09 – від Яблуницького перевалу до Татарова.

Татарівська сільська рада виділила 100 тис. грн на ремонт цієї дороги. На позачерговій сесії сільради в Татарові, що на Яремчанщині, переглянули видатки з загального фонду бюджету,повідомив сільський голова Олег Дзем’юк.

Підсумки сьомої (позачергової) сесії Татарівської сільської ради, за його словами, виглядають так:

– з сільського бюджету виділено 100 тис. грн на ремонт дороги Н-09 “Мукачеве – Львів” на ділянці Татарів – Яблуницький перевал;

– окрім того, спрямовано надали субвенцію міському бюджету Яремче в розмірі 10 000 грн. Ці кошти спрямують для придбання хірургічного інструментарію в Яремчанську ЦМЛ (5000 грн) та на закупівлю медикаментів для Татарівської амбулаторії.

Читайте також:  Знаки та жести водіїв: що вони означають мовою автомобілістів

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.