facebook

На Прикарпатській автодорозі виникла загроза зсуву (фотофакт)

13 травня 2016 року  голова районної державної адміністрації  Олег Лютий провів позачергове засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій, яке зумовлено ситуацією, що склалася навколо вивчення стану автомобільної дороги Ільці – Буркут на ділянці Довгі толоки, де виникла загроза зсуву.  



 image0081

Ситуацію, що склалася внаслідок сильного дощу,  формування і проходження селевих потоків на згаданій ділянці автодороги, визначити, як надзвичайну ситуацію місцевого рівня і яка потребує значних фінансово-матеріальних ресурсів на проведення першочергових невідкладних аварійно-відновлювальних робіт на запобігання подальшого виникнення надзвичайної ситуації, а також встановлення фахового прогнозу ситуації, пише Фіртка із посиланням на відділ з питань надзвичайних ситуацій Верховинської РДА.

Також йшлося про виділення коштів з резервного фонду районного бюджету для ліквідації наслідків пожеж, що мали місце в господарствах мешканців району в квітні цього року.

За підсумками засідання комісії прийнято відповідні рішення. Дано ряд доручень щодо виконання прийнятих рішень згідно встановлених термінів.

image0061

Читайте також:  Знищити рейтинг Зеленського! Українці шоковані “подарунком” від Шмигаля. Ціни зростуть на все

Шукайте деталі в групі Facebook