facebook

Коломойський обматюкав журналіста біля Укртранснафти і відправився в АП

Коломойський прокоментували захоплення Укртранснафти.

1597786




Губернатор Дніпропетровської області Ігор Коломойський, який вночі прибув в офіс Укртранснафти, щоб розібратися в зміні керівництва підприємства, обматюкав журналіста Радіо Свобода. Відповідне відео оприлюднив 17 канал.

Зі слів Коломойського, Міністерство енергетики зробило спробу змінити главу правління Укртранснафти за вказівкою вищого керівництва країни. Покинувши офіс Укртранснафти губернатор Дніпропетровщини заявив, що відправляється на Банкову до Адміністрації Президента України.

Як повідомляв Кореспондент.net, спостережна рада Уктранснафти 19 березня  тимчасово відсторонила Лазорка від виконання обов’язків голови правління компанії. Тимчасово здійснювати повноваження глави Укртранснафти до 10 серпня призначений Юрій Мірошник.

Пізніше глава спостережної ради Укртранснафти приніс Лазорку копію цього протоколу, при цьому люди, які його супроводжували, вибили скло в дверях при вході до кабінету голови правління.

Водночас сам Лазорко забарикадувався в будівлі компанії і заявив, що має намір оскаржити своє звільнення в суді.

Увечері голова Дніпропетровської ОДА Ігор Коломойський в супроводі озброєних людейприбув до київського офісу Укртранснафти. Пізніше до будівлі Укртранснафти під’їхав і перший заступник Коломойського Геннадій Корбан. З офісу компанії намагалися вигнати новопризначеного в.о. голови правління.

Міністр енергетики та вугільної промисловості Володимир Демчишин заявив, що розраховує на мирне вирішення ситуації навколо зміни голови правління Укртранснафти.

Читайте також:  Чи матимуть право на відстрочку викладачі, аспіранти і докторанти

Шукайте деталі в групі Facebook