facebook

На Луганщині підірвали останній міст через Сіверський Донець – ЗМІ

Сепаратисти підірвали останній міст через річку, що з’єднує Луганськ зі Станицею.

1597813




У четвер в результаті потужного вибуху був зруйнований старий міст через річку Сіверський Донець, повідомляє Информатор.

“У Станиці Луганській прогримів потужний вибух, звук і вібрацію від якого відчули не тільки в селищі, а й у східних кварталах Луганська. Як стало відомо, був здійснений підрив старого моста через річку Сіверський Донець. Масштаби руйнувань наразі невідомі”, – наголошується в повідомленні.
Як пише видання, це був останній міст, що зв’язує селище з обласним центром.

“У січні вже була спроба його підриву, тоді в мості утворилася діра, однак пішки або на легковому автомобілі можна було перетнути. Ще один автомобільний міст – новий – був підірваний бойовиками влітку минулого року”, – йдеться в повідомленні.
Водночас УНН з посиланням на прес-офіцера штабу АТО в секторі “А” Руслана Ткачука повідомляє, що 19 березня ввечері українські військові увійшли в бій із сепаратистами в районі Станиці Луганської.

“Бій тривав з ранку до самого вечора. Станом на 19:00 четверга бій в районі моста ще тривав. Бойовики стріляли з-за річки, з боку тих позицій, що вони встигли зайняти. Це була перестрілка з використанням стрілецької зброї. Зокрема, з мінометів. Українські військові відбилися, але зараз перевіряється інформація про наслідки цього бою, – повідомив Ткачук.

Він додав, що згідно з інформацією прес-центру АТО, станом на ранок 19-го березня, автомобільний міст у Станиці Луганській, що з’єднує контрольовану українською армією територію і ЛНР вже був частково зруйнований.

Зазначимо, за інформацією військових, 18-го березня бойовики зробили спробу захопити частково зруйнований міст у Станиці Луганській.

Читайте також:  ЦВК відмовилася реєструвати Вірастюка нардепом

Шукайте деталі в групі Facebook