facebook

Школяр зґвалтував 5-річну дівчинку у Сумській області

Аби задовольнити свої статеві пристрасті, в під’їзді багатоповерхівки зловмисник вчинив розпусні дії відносно 5-річної дівчинки. Після чого втік. Підозрюваного у скоєні злочину затримали через кілька днів. Ним виявився 14-річний школяр.

nasilje-suzenjstvo_31

Із заявою про те, що невідомий скоїв розпусні дії у відношенні її малолітньої доньки, до Шосткинського відділу поліції звернулася 29-річна місцева жителька. Виїздом на місце пригоди слідчо-оперативною групою було встановлено, що вдень, коли дитина гралася у дворі багатоповерхівки, до неї підійшов невідомий. Він завів її до під’їзду, роздягнув та вчинив розпусні дії, спрямовані на задоволення своєї статевої пристрасті.

На розшук зловмисника був задіяний увесь особовий склад Шосткинського відділу поліції. Прикмети підозрюваного були доведені всім нарядам, які працювали в місті. В пошуках свідків, опитали майже всіх жителів мікрорайону.

«В ході вжитих заходів підозрюваного вдалося встановити та затримати, – говорить начальник Шосткинського відділу поліції Віктор Гузей. – Хлопцю 14 років, з порядної родини. Зараз він щиро розкаюється в скоєному та обіцяє, що такого не повториться».

У відношенні підлітка правоохоронці відкрили кримінальне провадження. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу. З постраждалою дівчинкою працюють педагоги та психологи.

За матеріалами ВК ГУНП у Сумській області

Читайте також:  "Поштовхи можуть початися будь-якої миті!" Україну попередили про потужний землетрус

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.