facebook

На Прикарпатті затримали озброєну до зубів банду рецидивістів (фото)

Працівниками управління кримінальної поліції ГУНП в Івано-Франківській області спільно з працівниками Кіровоградської поліції у помешканні підозрюваних, осіб виявлено цілий арсенал зброї, яку затримані мали намір використати під час вчинення розбійних нападів на території Івано-Франківської області.



 PM789image002

В одному із сіл Тлумацького району Івано-Франківської області правоохоронці помітили підозрілих осіб, які за зовнішніми ознаками, були схожими на осіб, які перебувають у розшуку на території України за вчинення насильницьких та майнових злочинів, інформує прес-служба нацполіції в області.

 

15 травня 2016 року в помешканні, якому тимчасово проживали зловмисники та в автомобілі, було проведено санкціонований обшук, під час якого було виявлено та вилучено: 2-автомати Калашникова калібру 5.45, із 30 патронами; ТТ із 17 патронами; пістолет Макарова; пістолет ИЖ – 76; 2-гранати РГД-5. Окрім цього, правоохоронці з’ясували, що даний арсенал зброї зберігався у зловмисників з метою вчинення розбійних нападів на території Івано-Франківської області.

 

Затриманими виявились, троє жителів Черкаської та Луганської областей, які раніше притягалися до кримінальної відповідальності за вчинення тяжких та особливо тяжких злочинів.

 

Даних осіб затримано в порядку ст. 208 Кримінально процесуального кодексу. Наразі, чоловікам оголошено повідомлення про підозру у скоєнні кримінального правопорушення передбаченого ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України.

PM557image001

Читайте також:  У Артемівську евакуювали склади зброї

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.