facebook

Прикарпатця спіймали на незаконній вирубці лісу

Злочин проти довкілля виявили верховинські правоохоронці спільно з працівниками Верховинського районного лісгоспу. У його вчиненні обґрунтовано підозрюють одного з місцевих мешканців.
1325154280 (17)


Як з’ясували правоохоронці, п’ять дерев породи смерека кубомасою 2,28 м3 на території лісгоспу на власний розсуд зрубав житель району, заподіявши цим збитків у сумі близько 9200 гривень. Підозрюваний зізнався у скоєному злочині та розповів поліцейським, що деревину планував використати для потреб у господарстві.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ст. 246 Кримінальногокодексу України (незаконна порубка лісу). За такі дії чоловіка можутьоштрафувати на суму від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумівдоходів громадян або заарештувати на строк до шести місяців.

Також,відповідно до санкції цієї статті, покаранням може бути обмеження воліна строк до трьох років або позбавлення волі на той самий строк. Інформує сектор комунікації Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області.

Читайте також:  Дівчина відрізала пилою свою руку заради страховки в 1 млн євро

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.