facebook

Брюсу Віллісу 60 років. Забуті і нетипові для актора фільми

Корреспондент.net пропонує згадати шість фільмів, які доводять ще й прекрасну мелодраматичність і комедійність актора.

1597395



Брюс Вілліс, виконавець кількох десятків ролей, володаря різних нагород від “Золотого глобуса” до “Золотої малини”, відзначає сьогодні ювілей – 60 років.

Найбільш відомий актор за ролями в бойовиках і трилерах, проте Корреспондент.net пропонує згадати шість фільмів, які показують ще й прекрасну мелодраматичність і комедійність актора.

Історія про нас

Мелодрама оповідає про подружню пару Бена (Брюс Вілліс) і Кеті Джордан (Мішель Пфайффер). За 15 років шлюбу вони обзавелася двома дітьми і безліччю образ.

Напередодні чергової річниці пара, в надії зберегти шлюб, що погруз в рутині, нерозумінні і образах, починає відвідувати сеанси психотерапії.

Багаття марнославства

У цій драмі 1990 Брюс Вілліс виконує роль другого плану, але харизма ще волохатого Брюса змушує звернути увагу на його гру.

Найкращі фільми про кохання

Стрічка знята за романом томи Вульфа Багаття амбіцій. В центрі історії – життя журналіста Пітера Феллоу (Брюс Вілліс), який робить запаморочливу кар’єру і стає знаменитим, користуючись нагодою, і Шерм Маккоя (Том Хенкс), у якого через той же випадок життя йде шкереберть.

Колір ночі

Брюс Вілліс в цьому еротичному трилері грає психолога, пацієнтка якого викинулася у вікно прямо під час сеансу.

Найкращі фільми про секс

Щоб розвіятися, він їде до друга в Лос-Анджелес, проте його товариша вбивають, і він вирішує розслідувати вбивство самостійно.

Сніданок для чемпіонів

У порівняно невідомій комедії Брюс Вілліс майстерно грає успішного бізнесмена Дуейна Гувера. Він перебуває на межі нервового зриву, але ніхто кругом цього не помічає. Також бізнесмен має дивну пристрасть – він любить вбиратися в жіночий одяг.

Читайте також:  “Неймовірна”: Дружина Кoшoвого показала сeбе на відпочинку(фото 18+)

Малюк

У цій фантастичній сімейній комедії Брюс Вілліс грає 40-річного Раса. Через дивний тимчасовий збій він зустрічається з самим собою багато років тому. Дорослий і дитина Расс намагаються змінити свою долю.

Королівство повного місяця

Комедійна мелодрама, в якій Брюс Вілліс грає шерифа. Одного разу він ставить всіх на вуха через зникнення малюка з табору бойскаутів. Мама хлопчика б’ється в істериці, а шериф підозрює, що батько дитини зберігає якусь важливу таємницю.

Найкращі фільми 2014: огляд найбільш вартих уваги прем’єр року, що минає
Волтер Брюс Вілліс народився 19 березня 1955 року в Західній Німеччині в місті Ідар-оберштайн. Його батько-американець був військовим, а мати-німкеня займалася домашнім господарством і вихованням чотирьох дітей.

У два роки сім’я Віллісів переїхала в США, де Брюс через деякий час став займатися в драматичному гуртку.Захоплення театром допомогло актору побороти заїкання, невпевненість у собі і хвилювання.

Брюс Вілліс вперше дебютує на Бродвеї

Після закінчення Монклерського державного університету Вілліс перебрався до Нью-Йорка, де заробляв на життя, виступаючи в барах.
Популярність до актора прийшла завдяки телесеріалу “Детективне агентство Місячне світло” (1985-1989).Незважаючи на те, що йому дісталася комічна роль, в 1988 році він отримав роль у бойовику “Міцний горішок”, який приніс йому світову славу і назавжди закріпив за ним прізвисько “міцний горішок”.

Всього Брюс знявся більш ніж у 90 картинах, що принесло йому статус одного з найбільш високооплачуваних акторів Голівуду.

Протягом 13 років Брюс Вілліс був одружений з голлівудською актрисою Демі Мур, яка народила йому трьох дочок. Зараз актор одружений з Еммі Хемінг, яка подарувала йому ще двох дочок.Чи то ще буде … Брюс Вілліс зізнався в одному з інтерв’ю, що не зупиниться на п’яти дочках і обов’язково дочекається народження сина.

Читайте також:  Патріотичним флешмобом, молебнем та концертом в Івано-Франківську відзначать День захисника України

Шукайте деталі в групі Facebook