facebook

Шовковський: Ми були вражені підтримкою наших уболівальників

Після перемоги над Евертоном в Лізі Європи Олександр Шовковський похвалив Динамо і подякував уболівальникам.

1597832


“Ми були вражені підтримкою наших уболівальників і багато в чому завдяки їм домоглися цього чудового результату і показали футбол. Глядачам такий футбол повинен був сподобатися. Дійсно, приємно грати при повному стадіоні з тисячами тріумфуючих прихильників, які надихають нас. Це завжди допомагає команді грати краще.

Найголовніше, що ми виконали завдання, поставлене в цьому матчі, і вийшли до чвертьфіналу. Тепер на фундаменті цієї гри можна будувати наші наступні поєдинки. Ми проаналізували перший матч і побачили свої помилки. Сьогодні всі були зосереджені, ми спробували нейтралізувати суперника. Але також ми знали, що у нього є і слабкі сторони, і багато з них Динамо зрештою використовувало.

Ми показали колективну роботу. Для мене дійсно не має значення, хто саме забивав. Найголовніше, що команда створювала моменти і забивала м’ячі у сітку Евертона. Тому сьогодні ввечері ми перемогли по праву, хоча я повинен визнати, що у нас було 12 гравців – завдяки нашим уболівальникам”, – заявив Шовковський.
poroshenko20

Раніше СПОРТ bigmir)net повідомив, що київське Динамо з рахунком 5:2 розгромило Евертон і вийшло в 1/4 фіналу Ліги Європи. При цьому київські вболівальники встановили рекорд відвідуваності в Лізі Європи.

Читайте також:  NHL: Чикаго починає фінальну серію з перемоги

Шукайте деталі в групі Facebook