facebook

Втеча російських банків з України – вірна ознака швидкого наступу на Донбасі

Росії вже нема, що тіряти. Про це знає не тільки весь світ, але і сам кремлівський дуремар. Агонія його кінця буде страшною – ми маємо бути готовими до цього.

21024409_148941__large


Швидкий наступ російсько-терористичних військ на Донбасі виглядає все реальнішим, враховуючи факт “втечі” російських банків з України, – таку думку першого заступника голови Спілки офіцерів України Євгена Лупакова оприлюднили Нескучные новости, повідомляють Патріоти України.

Аналізуючи ситуацію, чи може статися великий наступ російсько-терористичних військ наприкінці літа – початку осені поточного року, він сказав: “Не виключено. Зверніть увагу: з України тікають російські банки, банки країни-окупанта. Це великий-великий знак”.

У цьому контексті Лупаков нагадав: “За тиждень до початку Другої світової війни з радянських портів почали масово виходити німецькі кораблі. Почалася масова втеча німецьких кораблів, людей, офіційних структур з Радянського Союзу”. Експерт переконаний: “Якщо російським банкам дали команду покинути Україну, це переслідує якусь мету”.

Також заступник голови Спілки офіцерів підкреслив ще деякі ознаки, які можуть також свідчити про підготовку до наступу: “Військова розвідка доповідає, що йдуть масові поставки з Росії на територію України важкого озброєння – “Градів”, танків, БМП; снарядів, пального. Плюс на окупованій території вже виявили підрозділи ФСБ, які прибули туди для “наведення ладу”. Фактично це загороджувальні загони, які повинні будуть стріляти росіянам у спину, коли ті захочуть бігти”, – додав він.

Говорячи про цілі Росії щодо України, Лупаков наголосив: “Росія – поранений небезпечний звір. Тепер йому нікуди подітися: або перемагати – а переможців не судять, або програвати – а тих, хто програв, вбивають”.Раніше вже з’являлась інформація від російського військового експерта Павла Фельгенгауера, що Росія може відкладати великий наступ на Донбасі на літо.

Читайте також:  У зоні АТО проводять масові обшуки

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.